top of page

More comfort with pure energy

Newest innovation in solar thermal solutions

Home
20170224_144003.jpg
  • Non-stop capturing of solar energy

  • Integrated water storage vessel with vacuum isolation

  • High efficiency due to special solar absorbent coating

  • Modulair design fits every roof

  • Keeps the rest of the roof free for solar PV or skylights

Voordelen SunRidge

Sunridge
Sunridge henk dak.png

Optimaal gebruik van zonne-energie met SunRidge

around.png

De SunRidge is een baanbrekend zonneboilersysteem dat zorgt voor warm tapwater door zonne-energie. Dit unieke systeem combineert de collector en het opslaggedeelte, wat op de nok van het dak wordt geïnstalleerd. Hierdoor blijft er binnenin de woning ruimte vrij en benut u optimaal het schuine dakvlak voor zonne-energie (PV) panelen.

Altijd maximale zoninstraling

In tegenstelling tot traditionele zonneboilers, is SunRidge niet afhankelijk van een zuidelijke oriëntatie. Dankzij de strategische plaatsing op de daknok maakt SunRidge optimaal gebruik van zoninstraling, ongeacht de richting van waaruit de zon schijnt. Dit zorgt voor een efficiënte en betrouwbare levering van warm water, altijd en overal.

Modulaire opbouw voor elke woning

SunRidge is modulair opgebouwd, waardoor het systeem flexibel aan te passen is aan verschillende woningtypes. De installatie is eenvoudig en snel, met directe aansluiting op de bestaande warm- en koudwaterleidingen. Zonder pompen of complexe regelsystemen is SunRidge onderhoudsarm, geruisloos en uiterst duurzaam.

Contact
roof sloping.png
Sunridge schematic new.png

T: +31 (0) 26 318 88 33

E: info@Sun-Ridge.nl

The SunRidge is currently in its final development phase and has reached the point of entering the market. We will keep you informed by our digital newsletter by giving you the latest information about technics and current selling locations.

Register and keep informed by signing up for our SunRidge Newsletter.

SunRidge is developed by

blue.png
InnoEnergy_Support_Sign.jpg
bottom of page